jag är kär.

åhhh kolla på denna sjukt fina klänningen från nelly, blev helt kär i den!




åhh denna var ju inte helt fel den heller! mumaaaa




nu är det page som gäller!

hallå på er, nu har jag bestämt mig!
som ni såg i något tidigare inlägg så valde jag mellan att klippa mitt hår till lång page eller låta det växa och spara till långt. men nu är jag fan så himmla trött på att det är så jäkla slitet och jag vill verkligen göra något nytt med min frisyr, så nu klipper jag av det vad folk än säger! ber mamma ringa och beställa tid redan nu så jag kan fixa det redan nu på lovet. great!

Dagens outfit.

tråkig och ganska så enkel!

bilderna är inte dom bästa men har tyvärr intre så mycket tid..


långt eller kort?

jag behöver verkligen klippa mig , och har funderat ganska länge nu på hur.. lång page ? hmm fast jag vet inte riktigt.. men jag vill samtidigt ha långt hår. så min fråga är vad tycker ni ? för er som inte vet så har jag sådär mellan lång/kort hår typ ner till brösten nu.



snygg brud.. ohja!

 källa:fashionising.com


jessica stam.

en ganska glad tjej!

hallå på er jag hann tyvärr inte blogga något igår på grund av privata skäl , men nu är jag på topp igen! sluta skolan kl 11 idag och sen blev det en stund på stan med några brudar i från klassen sen hem. just nu sitter jag och lyssnar på lite grym musik och väntar på att rebecka ska komma hem, och då är det plugg som gäller!
hare gott!




jo men vist jag bjuder på lite egoooopix!

rosa one piece

godmorgon har precis duschat och sitter nu och käkar lite frukost och sen blir det att fixa mig och sen skola. jag älskar verkligen när jag börjar skolan kl 10 man hinner med så otroligt mycket mer än vad man annars brukar göra. men nu får jag gå och fixa mig för bussen väntar ju inte. så ciao!

jag bjuder på en söta morgon bild..





sem você eu não sou nada

 sometimes nothing works, and sometimes is now...

följ mig med bloglovin!

för att följa mig med bloglovin klicka på det vita fältet mellan hjärtanen!                   
http://www.bloglovin.com/blog/2071262/mydreamisyourreality?claim=hdd3re5hf47">Följ   ♥


sexy darling

kollade igenom gammla parfym flaskor och så hittade jag denna otroligt underbara parfymen, men den är dock slut och såklart när jag fastnar för något så ut går produkten så typiskt! men min fråga är nu om det finns någon annan parfym som liknar denna ? om någon vet så skulle det va bussigt om ni ville komentera vilken osv. men det skulle dock va änu bättre om det fanns någon som hade denna och vill sälja den till mig? haha troligt vis inte eftersom jag skulle behållt den själv då men iaf om så kontackta mig här- liinaakarlsson @hotmail.com 




en söndag

hallå
jag vaknade ungefär vid halv 11 någon gång, och just nu sitter jag och käkar lite frukost. efter detta hade jag tänkt att ta en liten dusch och sen börja på allt plugg som ligger och väntar på mig och har gjort ett tag nu.Men förövrigt måste jag ändå säga att jag hatar hösten vädret är verkligen semst! nu har det fan regnat ända sen i torsdags... tar det aldrig slut?, och för det andra blir man så sjukt deppig allt blir mörkt tråkigt och grått.blää på hösten!
så därför slänger jag in några härliga bilder från turkiet, gud va jag längtar tillbaka när jag kollar på dom åhhhh.








nattinatti♥

nu tänkte jag gå och lägga mig eftersom att jag har sjukt mycket plugg som ligger och väntar på mig imorgon, usch kommer verkligen att ha en rolig söndag!
godnatt.


when you smile..


you are amazing just the way you are.

en gång har vi alla vart små.




lina&sara
 
haha för söta bilder må jag säga!



börjar om på nytt

hejsan!
just nu bloggar jag på två ställen , på denna och sen på min gammla http://lmlk.blogg.se men fick lite damp på min "förra" så gjorde en ny så får se hur detta kommer att funka. men kommer nog blogga lite på båda nu tillen början och senare ska jag över gå till en utav dom, men vilken det blir får jag se då! sökdomänen på denna bloggen är dock en aning krongligare att komma ihåg men man får la lära sig.


en så seriös bild!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0